Gyermeked számára tökéletes vagy!

Elég jó Anya vagy!

Fontos vagy!

Gyönyörű vagy!

Csodálatos vagy!

A te mosolyod a legszebb a világon!

Példakép vagy!

Főnix-program édesanyáknak

Kisgyermekes anyukaként, vagy akár több gyermek édesanyjaként kevés időnk jut magunkra. Ahogy telik az idő, úgy egyre jobban kikerülünk a saját magunk fókuszából. Elvisznek a napi teendők, és fáradtak vagyunk.

Aztán egy napon leülünk a kanapéra és ráeszmélünk, hogy nem ugyanazok az emberek vagyunk már, mint mielőtt anyákká váltunk. Odasétálunk a tükörhöz és megállapítjuk, hogy a külsőnk is megváltozott.


Ezen a ponton zavarodunk igazán össze, mert szembesülünk saját magunkkal. Keressük régi életünk, régi énünk halvány morzsáit és közben rácsodálkozunk a jelenre.


Itt kéne megölelnünk magunkat és köszönteni az új énünk, de sokszor ez nagyon nehéz. Inkább kényelmetlenül érezzük magunkat, mert nem tudjuk hogyan tükrözzük ki a megjelenésünkkel a külvilág felé az új bensőnk, nem érezzük a régi ruháinkban kényelmesen magunkat. Sok esetben a megváltozott adottságaink miatt, de ennél is gyakrabban a lelkivilágunk, illetve az életvitelünk megváltozása miatt.

Tarts velem egy kötetlen beszélgetésre!

A FŐNIX-PROGRAM alkalmával egy olyan találkozóra hívlak, ahol vissza kerül rád a fókusz.

Megmutatom neked, hogyan tudsz magaddal foglalkozni, úgy hogy közben nem érzed magad önzőnek.

A találkozó alkalmával az alábbi élményekkel leszel gazdagabb:

  • színtanácsadás
  • testalkatelemzés
  • stílustanácsadás
  • támogató beszélgetés, tanácsok gyermekekkel kapcsolatban

Főnix-program menete

Jelentkezés​

A jelentkezést követően személyesen foglak keresni telefonon vagy e-mailben

Gyakran ismételt kérdések

Igen! Amennyiben úgy érzed nem hozott pozitív változást az életedbe az a szolgáltatás amin részt vettél, kérlek jelezd nekem és megbeszéljük hogyan tudnánk ezen változtatni!

Kérlek maximum 1 kísérőt hozz magaddal, hogy  teljesmértékben rád tudjak koncdentrálni!

A helyszínt a megrendelés után egyeztetjük le, mivel függ a létszámtól és a szolgáltatás tartalmától! A belvárosban szoktak lenni a tanácsadások/workshoppok/shoppingolások, de házhoz is megyek!

Persze! Nincs akadálya! Nincs is jobb egy teljes megújulásnál! 🙂

Közel 10 éve, az alapszakmámnak köszönhetően, ami a fodrászat! Számtalan képzésen vettem részt, aminek köszönhetően több perspektívából látok rá a témára! Ettől még inkább izgalmas számomra, ha segíthetek a vendégeimnek eligazodni a színek világában! 🙂

Jelentkezés után, válasz e-amilben küldök részletes tájékoztatót, amiben azt is feltüntetem, hogy körülbelül milyen hosszú lesz az adott szolgáltatás amire jelentkeztél, hogy könnyebben tudd szervezni a napodat 🙂

Percre pontosan azért nem tudjuk előre meghatározni, mert minden alkalom személyreszabott és függ persze a felmerülő kérdések számától is! 

 

 

E-mailben, illetve Facebookon is nyugodtan rám írhatsz, szívesen segítek! 🙂 

Illetve bármely szolgáltatás igénybevétele után bekerülsz egy zárt csoportba is, ahol egymást segítik a csoporttagok. Ezen kívül fél évente online follow upot szoktam tartani, ami ingyenes!

Egyedül a stílustanácsadás nem igényel feltétlen személyes találkozást, így csak ezt a szolgáltatást lehet online formában is megrendelni!