Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

Ismerj meg!

Szvetnik Angéla vagyok, Anya,  fodrász, illetve szín- és stílustanácsadó. 

Több, mint 10 éve foglalkozom színekkel a szenvedélyemnek köszönhetően, ami a fodrászat.  Ezen belül is a hajfestés az abszolút kedvenc, ahol igazán kreatívan ki tudok bontakozni és játszani tudok a színekkel. Zsidró Tamás mester fodrász  által támogatott iskolába jártam, így már tanuló éveim alatt magas szintű tudásra tettem szert, a mai napig élvezem, és első számú hobbimként tekintek a fodrászatra.

A kezdetek

Hogy kerültem kapcsolatba a szín- és stílustanácsadással sikeres fodrászként, és miért kezdett el érdekelni? 

Több dolog sodort efelé az út felé, így kezdve azzal, hogy friss anyukaként megváltozott önképpel és testtel, nem voltam elégedett önmagammal. A másik nyomós ok, a tudásvágyam. Számtalan továbbképzést tudhatok magam mögött, ami mind-mind ahhoz segített hozzá, hogy ma hitelesen képviseljem a nézeteimet. Az utolsó kis lökést pedig az egyik drága nővérem, Zsuzsi adta, azután, hogy járt egy szín-és stílustanácsadáson, és áradt belőle a magabiztosság. Ezen a ponton éreztem, hogy ezt én is szeretném, hogy itt tényleg történik valami, ami az egész lényünkre és nőiességünkre hatással van.

 Végül nem vendégként mentem el egy szakmabelihez, hanem tanulóként. Majd rájöttem, hogy sokkal-sokkal többet tudok adni, ha komplexen foglalkozom egy személlyel, így most már Magyarországon egyedülállónak számítóan, a fodrászattal szorosan összekapcsolva szín- és stílustanácsadással is foglalkozom. 

Találd meg önmagad!

Én arra szeretnélek bátorítani téged, hogy merd vállalni önmagad! Hozz döntést magadért és tarts is ki mellette, mert ez a kulcs a boldogsághoz. Törekedj a legjobb énedre és hozd ki magadból a maximumot. Ez az út az önismerettel kezdődik, majd a tudatossággal folytatódik. Ez az, amiben én tudok neked segíteni. A szín-és stílustanácsadáson megismered a saját színeidet és megismered a saját tested. Megtudod, hogy mi az, ami előnyös számodra és mi az, amit jobb, ha kerülsz. Tippeket kapsz a hétköznapokra vonatkozóan a sminkedre, frizurádra, ruhákra, gardróbodra, vásárlásra és nem utolsó sorban, önmagad szeretetére vonatkozóan.

Szvetnik Angéla szín-és stílustanácsadó -testvéremmel
Nővéremmel 🙂

Találkozzunk!

Várlak szeretettel, ha te is szeretnél boldogan tükörbe nézni, ha szeretnél szeretetben lenni a testeddel, és nem akarod többé gyötörni a lelked a külsőségeken való aggódáson. A legtöbb esetben nem veled, vagy a testeddel van a gond, hanem azzal, hogy az adott darab nem neked való! Nem neked kell azon aggódni, hogy miért nem vagy valamilyen, hanem a megjelenésedet kell önmagadhoz igazítani.

Keress engem bizalommal, ha meg szeretnéd ismerni és szeretni önmagad!