színkendők

A színtanácsadás neked szól ha...

 • Nincs elég önbizalmad
  Nincs elég önbizalmad
 • Tudatosabban szeretnél élni
  Tudatosabban szeretnél élni
 • Szeretnéd tudni milyen smink/haj színek állnak jól
  Szeretnéd tudni milyen smink/haj színek állnak jól
 • Reggel 5 percnél tovább tart eldönteni melyik ruhát vegyed fel
  Reggel 5 percnél tovább tart eldönteni melyik ruhát vegyed fel
 • Vannak napok amikor sápadtnak látod magad minden ok nélkül
  Vannak napok amikor sápadtnak látod magad minden ok nélkül
 • Bizonytalan vagy a megjelenésedet illetően
  Bizonytalan vagy a megjelenésedet illetően

A színtanácsadásról

Az arcod közelébe helyezett kendők segítségével megállípítjuk melyik színtípusba tartozol, mely színeket érdemes viselned, hogy a legjobb fromádban tündökölj, akár smink nélkül is.

Ehhez több, mint 100 különböző színű kendőt fogok használni és a természetes fényt hívom segítségül. Együtt végezzük tükör előtt a tesztelést és pár kendő után már te is látni fogod a különbséget egy-egy szín között.

Észre fogod venni, hogy míg egy számodra előnytelen szín sápaszt, betegnek, ráncosnak mutat, addig a számodra előnyös színekben ragyogsz, kisimult leszel, egészséges színt kap az arcod, egyszerűen mosolyt csal az arcodra, szépnek látod magad.

Szó lesz a sminkedről, hajadról, kiegészítőidről és nem utolsó sorban a ruháidról is.

 

A színtanácsadás jótékony hatásai

Jelentkezés​

A jelentkezést követően személyesen foglak keresni telefonon vagy e-mailben

Hasonlítsd össze a szolgáltatásaimat és kombináld őket kedved szerint.

Több szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén -10% kedvezmény

Gyakran ismételt kérdések

Igen! Amennyiben úgy érzed nem hozott pozitív változást az életedbe az a szolgáltatás amin részt vettél, kérlek jelezd nekem és megbeszéljük hogyan tudnánk ezen változtatni!

Kérlek maximum 1 kísérőt hozz magaddal, hogy  teljesmértékben rád tudjak koncdentrálni!

A helyszínt a megrendelés után egyeztetjük le, mivel függ a létszámtól és a szolgáltatás tartalmától! A belvárosban szoktak lenni a tanácsadások/workshoppok/shoppingolások, de házhoz is megyek!

Persze! Nincs akadálya! Nincs is jobb egy teljes megújulásnál! 🙂

Közel 10 éve, az alapszakmámnak köszönhetően, ami a fodrászat! Számtalan képzésen vettem részt, aminek köszönhetően több perspektívából látok rá a témára! Ettől még inkább izgalmas számomra, ha segíthetek a vendégeimnek eligazodni a színek világában! 🙂

Jelentkezés után, válasz e-amilben küldök részletes tájékoztatót, amiben azt is feltüntetem, hogy körülbelül milyen hosszú lesz az adott szolgáltatás amire jelentkeztél, hogy könnyebben tudd szervezni a napodat 🙂

Percre pontosan azért nem tudjuk előre meghatározni, mert minden alkalom személyreszabott és függ persze a felmerülő kérdések számától is! 

 

 

E-mailben, illetve Facebookon is nyugodtan rám írhatsz, szívesen segítek! 🙂 

Illetve bármely szolgáltatás igénybevétele után bekerülsz egy zárt csoportba is, ahol egymást segítik a csoporttagok. Ezen kívül fél évente online follow upot szoktam tartani, ami ingyenes!

Egyedül a stílustanácsadás nem igényel feltétlen személyes találkozást, így csak ezt a szolgáltatást lehet online formában is megrendelni!