Szép vagy!

Szabad vagy!

Fontos vagy!

Mentorprogram

Csodálatos vagy!

Érzéki vagy!

Példakép vagy!

Szexi vagy!

Erős vagy!

A Mentorprogramom neked szól,

A MENTORPROGRAM alkalmával egy olyan találkozóra hívlak, ahol vissza kerül rád a fókusz.

Az együtt tölött 3 hónap alatt végig fogom a kezed és segítek gyakorlatba ültetni a tanácsadásokon elhangzottakat, hogy biztonságban ki tudj bontakozni, kiteljesedni.

Minden héten kontaktban leszünk, számíthatsz rám, valódi tudást adok a kezedbe.

A találkozó alkalmával az alábbi élményekkel leszel gazdagabb:

 • színtanácsadás
 • sminktanácsadás
 • testalkatelemzés
 • stílustanácsadás
 • szettek összeállítása- vásárlási lehetőséggel
 • támogató beszélgetések
 • házi feladatok
 • testtudat ébresztő gyakorlatok
 • új frizura
 • ÖNF (Önbizalom Növelő Fotózás profi sminkessel és fodrásszal, nagyon empatikus fotóssal)
+Azzal a fantasztikus érzéssel, hogy tettél magadért, magadba fektettél!
 
Rólam ezek a képek készültek miután végig mentem én magam is a programom lépcsőin. ->
Boldog voltam, szabadnak éreztem magamat és szexinek. 🙂
Rólad vajon milyen képek készülnének? Te milyennek éreznéd magad a 3 hónap után?
mentorprogram -szexuális energia
Mentorprogram önbizalom növelés
Mentorprogram boldogság
Mentorprogram önbizalom növelés

Ezzel a programmal szeretnélek téged abban támogatni, hogy miként és hogyan éld meg azt az oldaladat is, ami elnyomva szunnyad benned és érzed egy ideje már, hogy ki akar törni!

Ez a 3 hónapos varázslatos utazás nem másról szól, mint RÓLAD. 

A valódi önmagadról, arról a Nőről, akit talán még te sem ismersz.

Ahogy egyre közelebb kerülsz majd magadhoz, ahogy egyre jobban meglátod a belső erőd, úgy fog kivetülni mindez külső megjelenésedben is. 

A belső béke kivetülése a külsőben rejlő harmónia.

Ez az, amiben támogatni szeretnélek téged ezen az úton, hogy mind belül, mind kívül kihozd magadból önmagad legjobb verzióját, önazonosan, szeretetben, hogy megélhesd mindazt a csodát, amit az élet tartogat számodra, és amiről eddig talán álmodni sem mertél.

Mentorprogram menete röviden

 • 1. lépés
  1. lépés

  Egy ismerkedő beszélgetésre hívlak, hogy egymásra tudjunk hangolódni, meghallgassalak és át tudjam gondolni hogyan tudom a lehető legjobban személyesen RÁD szabni a programomat, hogy valódi segítséget tudjak neked majd nyújtani.

 • 2. lépés
  2. lépés

  Közösen megnézzük melyik színtípusba tartozol,
  megkeressük az ideális hajszíneket neked, sminkelési tippeket kapsz,
  rúzsokat tesztelünk,
  megmutatom milyen ékszerek illenek hozzád.
  +házi feladat
  +testtudat ébresztő gyakorlat

 • 3. lépés
  3. lépés

  Feltérképezzük a testi adottságaidat és megbeszéljük hogyan tudod kihozni magadból a maximumot most, a jelenben, bármennyi kiló is vagy, vagy bármilyen kép is él a fejedben a "tökéletes testtel" kapcsolatban.
  +házi feladat
  +testtudat ébresztő gyakorlat

 • 4. lépés
  4. lépés

  Stílustanácsadás alkalmával izgalmas gyakorlatokon keresztül megismered magadat belülről is, ezáltal szépen körvonalazódni fog a személyes stílusod is.
  +házi feladat
  +testtudat ébresztő gyakorlat

 • 5.lépés
  5.lépés

  Együtt meglátogatunk különöző boltokat, ahol szetteket állítunk neked össze és megtanítalak tudatosan vásárolni.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a változásra, a MENTORPROGRAMOM kiváló lehetőség számodra. Engedd meg magadnak azt a lehetőséget, hogy felfedezd a legjobb verziódat és élvezd a hihetetlen változásokat az életedben!

A programot a több, mint 10 éves szakmai tapasztalatom és a saját önismereti utam által inspirálva hoztam létre, hogy az a lehető leghatékonyabban működjön azoknál, akik csatlakoznak hozzám és nem dagonyáznak többé a sárban, hanem tesznek magukért.

A program 3 hónapja alatt végig fogom a kezed, utat mutatok, támogatlak.

Miért érdemes részt venni egy ilyen programban, és milyen pozitív hatásai lehetnek az életed különböző területein?

🌟 A mentorprogramom segítségével megtapasztalhatod, milyen érzés, amikor valaki hisz benned és segít kibontakoztatni a teljes potenciálodat.

🚀 A tudás, amit átadok, segíthet elkerülni a tipikus hibákat az öltözködésben.

🌱 A program azon alapszik, hogy megismerd és megszeresd magad, én ebben foglak a legjobban támogatni. Kapni fogsz házi feladatokat, és gyakorlatokat is csinálunk.

👗 Megtaláljuk azt a stílust, ami a leginkább kifejezi a személyiségedet és az életstílusodat. Segítek kiválasztani a megfelelő színeket, formákat és ruhadarabokat, hogy minden öltözékben magabiztosan és kényelmesen érezd magad.

💄 A stílus nem csak a ruhákról szól, hanem magában foglalja a sminket és a frizurát is. Megosztom veled a számodra legelőnyösebb technikákat, hogy olyan sminket és frizurát hozhass létre percek alatt, ami tökéletesen passzol hozzád.

🧥 Segítek áttekinteni a meglévő ruhatáradat és meghatározni, melyik ruhadarabok illeszkednek a legjobban a stílusodhoz és melyek azok, amiket talán érdemes lenne cserélni vagy kiegészíteni. Így egy sokoldalú és jól kombinálható gardróbod lesz, amely megkönnyíti a mindennapi öltözködést.

👯‍♀️Külön tartunk konzultációs órákat is, hogy a lelki világod is rendben legyen.

📸 Az Önbizalom Növelő Fotózás során új oldaladat ismerheted meg.
Az egyedi és szép képek megerősítik az önbizalmadat és az önmagad elfogadását, amely az élet minden területén jól fog jönni.

Tarts velem!

Jelentkezés​

A jelentkezést követően személyesen foglak keresni telefonon vagy e-mailben

Gyakran ismételt kérdések

Igen! Amennyiben úgy érzed nem hozott pozitív változást az életedbe az a szolgáltatás amin részt vettél, kérlek jelezd nekem és megbeszéljük hogyan tudnánk ezen változtatni!

Kérlek maximum 1 kísérőt hozz magaddal, hogy  teljesmértékben rád tudjak koncdentrálni!

A helyszínt a megrendelés után egyeztetjük le, mivel függ a létszámtól és a szolgáltatás tartalmától! A belvárosban szoktak lenni a tanácsadások/workshoppok/shoppingolások, de házhoz is megyek!

Persze! Nincs akadálya! Nincs is jobb egy teljes megújulásnál! 🙂

Közel 10 éve, az alapszakmámnak köszönhetően, ami a fodrászat! Számtalan képzésen vettem részt, aminek köszönhetően több perspektívából látok rá a témára! Ettől még inkább izgalmas számomra, ha segíthetek a vendégeimnek eligazodni a színek világában! 🙂

Jelentkezés után, válasz e-amilben küldök részletes tájékoztatót, amiben azt is feltüntetem, hogy körülbelül milyen hosszú lesz az adott szolgáltatás amire jelentkeztél, hogy könnyebben tudd szervezni a napodat 🙂

Percre pontosan azért nem tudjuk előre meghatározni, mert minden alkalom személyreszabott és függ persze a felmerülő kérdések számától is! 

 

 

E-mailben, illetve Facebookon is nyugodtan rám írhatsz, szívesen segítek! 🙂 

Illetve bármely szolgáltatás igénybevétele után bekerülsz egy zárt csoportba is, ahol egymást segítik a csoporttagok. Ezen kívül fél évente online follow upot szoktam tartani, ami ingyenes!

Egyedül a stílustanácsadás nem igényel feltétlen személyes találkozást, így csak ezt a szolgáltatást lehet online formában is megrendelni!